Team

Paulien Alberts

Paulien Alberts is gediplomeerd O.R.U.N.-instructrice niveau 4 dressuur. Ze is tevens jurylid lichte tour, aangepaste sport en kür op muziek en jureert daarnaast regelmatig op buitenlandse wedstrijden.

Paulien rijdt zelf zeer succesvol wedstrijden tot en met Grand Prix niveau, in zowel Nederland als Duitsland.

Ze is reeds twee maal reservekampioen van Nederland geweest in de klasse Z1 en Z2-dressuur en was diverse malen bij de eerste tien geklasseerd op een NK tot en met Lichte Tour niveau.

In de afgelopen jaren was ze tevens steeds hoog geplaatst tijdens de Emsländische Meisterschaften in de leistungsklasse 2 (Lichte Tour niveau) met diverse paarden. In 2012 wist ze met Untouchable de Emsländische Meisterschaften te winnen met een mooi percentage van 69%.

Paulien rijdt momenteel met verschillende paarden van jong tot Grand Prix niveau. Paulien heeft zelf les van Loes Corsel.

Henny Alberts

Henny Alberts is de vader van Paulien en is de stalmeester van “De Oude Meerdijk”. Hij zorgt dat alle paarden op tijd hun voer krijgen en houdt de gezondheid van alle dieren nauwlettend in de gaten.

Henny heeft vroeger zelf in het nationaal handbal team gespeeld en heeft daarnaast op nationaal niveau  gejudood en aan atletiek gedaan. Hierdoor weet hij hoe intensief topsport bedrijven is en snapt hij tevens als geen ander dat een goed voedingsplan van essentieel belang is.

Tineke Alberts

Tineke Alberts is de moeder van Paulien en helpt bij alle hand- en spandiensten die er op stal te doen zijn. Tevens houdt zij zich voor een groot deel bezig met de sfeer en de aankleding van het complex en zorgt zij dat alles op rolletjes blijft lopen.

Naast deze drie vaste krachten kan “De Oude Meerdijk” ook rekenen op de hulp van vele vrijwilligers en stagiaires.